Tips & Advies

De bloemen en planten die wij verkopen zijn van uiterst goede kwaliteit, maar moeten wel behandeld worden volgens de volgende regels. Voor bloemen geldt: Voordat u het boeket op lauw water zet moeten ze eerst tenminste een centimeter recht afgeknipt worden, en herhaal dit na 2 dagen nog een keer. Zet bloemen nooit in de zon of bij fruit neer.

Voor planten geldt eigenlijk de regel ze een a twee keer per week met de “voeten” in het lauw-warme water te zetten. Er zijn natuurlijk planten die andere verzorging nodig hebben,dit kunt u natuurlijk altijd aan ons vragen. Wij geven u graag advies.

Wij zijn uiterst zorgvuldig bij het afleveren van de bestellingen, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan proberen wij dit op een prettige manier voor u en voor ons op te lossen.

Bestellingen die voor 12 uur zijn geplaatst zullen dezelfde dag nog bezorgd worden. Bij een bestelling die ’s avonds of in het weekend (zaterdag en zondag) bezorgd moet worden graag even telefonisch contact met ons opnemen.

 

Onder voorbehoud

De bloemen die wij gebruiken voor onze boeketten zijn soms seizoensgebonden. Daardoor kunnen de boeketten die wij leveren afwijken van de foto. Vanzelfsprekend proberen wij de kleurstellingen zo goed mogelijk te handhaven.

Mocht er aan onze kant onduidelijkheid zijn over een geplaatste bestelling dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op.